شنبه 15 ارديبهشت 1403 - Sat 04 May 2024
  • موفقیت اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس به همکاری با ایران در حوزه امنیت منطقه‌ای بستگی دارد

  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی

  • معلمی که در اسارتگاه بعثی‌ها هم تدریس می‌کرد

  • واکنش نکونام به برکناری خطیر: استقلال به ساحل آرامش رسید

  • آخرین وضعیت تغییرات کتاب‌های درسی

  • صندوق‌های طلا زیر ذره‌بین

  • شاکی شدن حامیان بابک زنجانی با پس گرفته شدن پول بیت المال

  • نحوه رفتار آمریکا در مسئله غزه اثبات حقانیت موضع ایران در بی اعتمادی به آمریکا است/ جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل را بدانند/ دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب+فیلم

  • حزب‌الله با رگبار موشکی حمله ارتش اسرائیل را تلافی کرد

  • جنایات کومله به‌روایت تنها معلم بازمانده «برده‌سور»

  • فرمانده نیروی هوافضای سپاه: عملیات «وعده صادق» نکات پنهان زیادی دارد/آمریکایی‌ها گفته بودند دخالت نمی‌کنیم اما کردند+ فیلم

  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی

  • استایل گران قیمت بهاره رهنما

  • فرمانده‌ای که پسرخاله صدام را اسیر کرده بود

  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخر به مادرش+ عکس و فیلم

  • زندگینامه شهید مرتضی مطهری، معلمی بزرگ و برگزیده

  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس

  • تصمیم‌گیری سلیقه‌ای عربستان در افزایش سهمیه حج+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 364996
    تاریخ انتشار: 18/بهمن/1402 - 16:57

    جدول اکران فیلم‌های بخش بین الملل چهل و دومین جشنواره فیلم فجر/تکریم مفاخر ملی ویژگی فیلم‌های این دوره جشنواره فجر است+عکس

    سیدمحمد هاشمی شامگاه سه شنبه ۱۷ بهمن در جریان بازدید از خانه چهل و دومین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد در جمع خبرنگاران گفت: باید به همه دست اندرکاران و مسئولان زحمت کش جشنواره فیلم فجر باید تشکر کنم، این رویداد بزرگترین و معتبرترین رویداد فرهنگی کشور است.

    جدول اکران فیلم‌های بخش بین الملل چهل و دومین جشنواره فیلم فجر/تکریم مفاخر ملی ویژگی فیلم‌های این دوره جشنواره فجر است+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

     
    فیلم‌های امسال جشنواره فجر خانواده‌پسند است
     
    سیدمحمد هاشمی شامگاه سه شنبه  ۱۷ بهمن در جریان بازدید از خانه چهل و دومین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد در جمع خبرنگاران گفت: باید به همه دست اندرکاران و مسئولان زحمت کش جشنواره فیلم فجر باید تشکر کنم، این رویداد بزرگترین و معتبرترین رویداد فرهنگی کشور است.
     
    وی گفت: لازم است از مجتبی امینی دبیر جشنواره تشکر کنم، از محمد خزاعی و همکاران سازمان سینمایی هم باید برای اجرای برنامه متراکم این دوره تشکر کنم.
    جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: امسال در مجموع جشنواره خوب، آثار متعالی، با برنامه متراکم داریم و از نظر محتوا و فنون سینما حرکت رو به جلویی را شاهد هستیم، در این دوره فیلم‌های خوب و فاخر محترم و خانواده پسند داریم. باید از همه هنرمندان و سینماگران تشکر کنم که این اهتمام برجسته دارند و با این دغدغه آثار هنری مردم پسند ارائه کردند تشکر کنم.
     
    تکریم مفاخر ملی ویژگی فیلم‌های این دوره جشنواره فجر است
     
    هاشمی افزود: درباره نظارت بر محتوا‌های سینمایی هیچ کش‌مکشی نداریم؛ طبق توافقی که از قبل بوده با صدا و سیما بوده و هست، در هر بستری نظارت بر آثار سینمایی بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
     
    وی تصریح کرد: ویژگی برجسته این دوره از جشنواره حضور آثاری با محوریت تکریم مفاخر ملی است، جشنواره امسال چه در بخش ورودی اولیه فیلم‌ها و چه در بخش انتخاب، رونق خوب و ملموسی داشت. تکریم مفاخر ملی امسال در جشنواره یک نقطه برجسته و امیدآفرین است.
     
    چهل‌ودومین جشنواره بین المللی فیلم فجر شامگاه چهارشنبه -۱۱ بهمن- رسما افتتاح و از روز پنجشنبه اکران فیلم‌ها در خانه جشنواره (برج میلاد تهران) و سینما‌های مردمی آغاز شد؛ ۲۲ فیلم در بخش سودای سیمرغ، ۱۲ فیلم در بخش نگاه نو و ۴ فیلم در بخش انیمیشن با یکدیگر رقابت می‌کنند و در نهایت برگزیدگان بخش‌های مختلف در مراسم اختتامیه -۲۲ بهمن- معرفی خواهند شد.
     
    اهدای «طوبای زرین» به منتخب آرای مردمی در جشنواره تجسمی فجر
     
    امیر عبدالحسینی دبیرکل فجر شانزدهم اظهارداشت: امسال برای نخستین بار در جشنواره هنر‌های تجسمی فجر، بهترین اثر هنری از نگاه مخاطبان نمایشگاه، انتخاب و به هنرمند اثر، طوبای زرین اهدا خواهد شد. این تصمیم در راستای اهمیت رای و نظر مخاطبان و بازدیدکنندگان جشنواره شانزدهم که سرمایه‌های ارزشمند هنر تجسمی ایران هستند، اتخاد و اجرایی می‌شود.
     
    وی گفت: برای این منظور، فرم‌های ارزیابی آثار هنری از سوی دبیرخانه فجر شانزدهم طراحی و میان بازدیدکنندگان توزیع می‌شود. هر مخاطب پس از اتمام بازدید از نمایشگاه می‌تواند نام پنج اثر و هنرمندان منتخب خود را در این فرم بنویسد.
     
    عبدالحسینی افزود: فرایند جمع‌آوری آرای مخاطبان تا ۳۰ بهمن ماه امسال ادامه خواهد داشت و در پایان، یک اثر به عنوان بهترین اثر هنری از نگاه بازدیدکنندگان، انتخاب و معرفی می‌شود.
     
    دبیرکل شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر بیان کرد: به هنرمند بهترین اثر از نگاه مخاطبان در آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر، تندیس طوبای زرین و جایزه نقدی اهدا خواهد شد.
     
    شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر به دبیرکلی امیر عبدالحسینی و دبیری هنری مسعود زنده‌روح کرمانی، بهمن امسال در موزه هنر‌های معاصر تهران، مراکز معتبر نمایشگاهی تهران و سایر استان‌ها برگزار می‌شود.
     
    این جشنواره به صورت رسمی یکشنبه- هشتم بهمن ماه- با برپایی نمایشگاه‌های «مفاخر هنر‌های تجسمی به روایت موزه هنر‌های معاصر تهران» دربرگیرنده منتخبی از آثار گنجینه موزه هنر‌های معاصر تهران و «آینه در آینه ۳» (پوستر‌های مقطع انقلاب اسلامی و پس از آن) آثار گنجینه حوزه هنری انقلاب اسلامی با نمایش ۱۳۵ اثر از ۱۲۵ هنرمند آغاز به کار کرد و تا ۳۰ بهمن به جز دوشنبه‌ها ساعت ۹ تا ۱۸ در این موزه میزبان علاقه‌مندان است.
     
    همچنین آیین افتتاح نمایشگاه بخش‌های رقابتی (طوبای زرین) و بازار هنر شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر عصر سه‌شنبه- دهم بهمن ماه- در موسسه فرهنگی هنری صبا برگزار شد. در این نمایشگاه، ۸۵۴ اثر در بخش‌های «مسابقه»، «قله‌ها»، «هنرمند محور» و «بازار هنر» از ۶۰۶ هنرمند در مجموعه نگارخانه‌های موسسه فرهنگی هنری پژوهشی صبا به نمایشگذاشته شده است. این نمایشگاه تا ۳۰ بهمن ماه همه روزه از ساعت ۱۰ تا ۲۰ و روز‌های جمعه و ۲۲ بهمن از ساعت ۱۵ تا ۲۰ پذیرای عموم مخاطبان است.
    فراخوان جشنواره شانزدهم دوم آبان ماه امسال با رویکرد هنر نوآور، خلاق، وحدت‌بخش و امیدآفرین، در دو بخش رقابتی و غیرقابتی و ذیل ۱۰ رشته هنری، شامل طراحی و نقاشی، طراحی گرافیک (پوستر) تصویرسازی، عکاسی، خوشنویسی (نستعلیق، شکسته نستعلیق، نسخ، ثلث، نقاشیخط) نگارگری (نقاشی ایرانی، گل و مرغ، تذهیب، تشعیر) کارتون و کاریکاتور (موضوعی و چهره) مجسمه‌سازی، سرامیک و آبگینه هنری و رسانه‌های هنری جدید، از سوی دبیرخانه جشنواره منتشر شد.
    بخش رقابتی جشنواره (طوبای زرین) دربرگیرنده هفت زیربخش است که زیربخش‌های آزاد، موضوعی (قله‌ها)، تجسم هنر، طراحی فرهنگ‌محور، فیلم‌های مستند هنر‌های تجسمی، ناشران کتاب‌های تجسمی و علمی (دانش هنر‌های تجسمی) را شامل می‌شود.
     
    بخش غیررقابتی شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر هم شامل ۶ زیربخش است که بازار هنر‌های تجسمی، مفاخر هنر‌های تجسمی، آینه در آینه، کاتبان سوره حمد، دیوارنگاری شهری و پوستر‌های فجر (محیطی) را دربرمی‌گیرد.
     
     
    جای زندگینامه مفاخر در سینمای ایران خالی است
     
    در آخرین ایستگاه ششمین روز از جشنواره فیلم فجر، نشست رسانه‌ای فیلم «پروین» به کارگردانی محمدرضا ورزی برگزار شد.
    در این نشست محمدرضا ورزی کارگردان، محمدرضا شریفی نیا تهیه کننده، مارال بنی آدم، آزیتا حاجیان، ملیکا شریفی نیا، محمدرضا شهبانی نوری، محمد شعبان پور، بازیگران، علی کیان ارثی صدابردار، بهزاد عبدی آهنگساز، شهرام خلج طراح چهره پردازی، مسعود اوسطی طراح صحنه، مهدی حسینی وند تدوینگر، فرشاد خالقی فیلمبردار، رویا ابراهیمی طراح لباس، مهرداد جلوخانی صداگذار حضور داشتند.
     
    محمدرضا ورزی کارگردان این اثر در ابتدای این نشست گفت: از همه دوستان علی‌الخصوص بانوان سپاسگزارم که فیلم را تماشا کردند. ایده این فیلم حدودا ۱۲ سال پیش در ذهن من شکل گرفت. علاقه‌مند هستم در حوزه مفاخر کار کنم و در سینمای ایران جای زندگینامه مفاخر خالی است. چند بار فیلمنامه را بازنویسی کردم و واقعا منابع زندگینامه‌ای پروین اعتصامی گسترده نیست.
     
    مارال بنی آدم گفت: از تهیه کننده و کارگردان برای دعوت به پروژه سپاسگزارم. بازی در این نقش سعادت بزرگ و بزرگترین شانس هنری من بود. من پیش از آغاز سر مزار ایشان رفتم و کسب اجازه کردم. امیدوارم سینمای ایران از این مشاهیر بهره ببرد. زندگینامه افرادی که می‌تواند راه و روش درستی به ما بیاموزد.
     
    وی ادامه داد: زمانی که به این پروژه اضافه شدم فرصت کمی داشتم و ساعت‌ها با آقای ورزی جلسه داشتیم و منابع را در اختیار من گذاشتند. از محققین هم درخواست کردم که مطالب و منابع مختلف از این بزرگوار را در اختیار من بگذارند. نامه‌هایی از این شاعر بزرگ را در اختیار من گذاشتند که به دوست صمیمی خود ارسال می‌کرده است. تمام منابع را کنار هم قرار دادم و تلاش کردم تا از همه آن‌ها بهره ببرم.
     
    آزیتا حاجیان نیز مطرح کرد: برای من بازی در نقش مادر پروین افتخار بزرگی بود. شاید نسل نو بیشتر با فروغ آشنا باشند، ولی واقعا پروین شعر‌های بسیار زیبایی دارد.
    وی در ادامه افزود: هر منبعی که بود در اختیار ما گذاشتند. مادر پروین هم مانند هر مادر دیگری نگران فرزندش بود. من یک مادر را با تمام دغدغه‌هایش بازی کردم.
    ملیکا شریفی نیا بیان کرد: نقش آگرین برای من بسیار جذاب بود و این شخصیت زایده تخیل نویسنده است و وجود خارجی ندارد. با تمام وجودم سختی‌ها و غمش را حس کردم. خیلی از آقای ورزی سپاسگزارم که به من کمک کردند. از مادر عزیزم و مارال نیز سپاسگزارم.
     
     
    محمد شعبان‌پور دیگر بازیگر این فیلم گفت: من قرار بود فضل الله را بازی کنم اتفاقاتی افتاد و گفتند تو ابوالفتح را بازی کن. مدتی گذشت و گفتند پروین را بازی کن! خیلی سپاسگزارم از آقای شریفی نیا و ورزی و خیلی سخت است در این فضا به کسی که کار اول سینمایی‌اش را انجام می‌دهد. بیشتر من را با کار‌های طنز می‌شناسند و واقعا هر کسی این ریسک را نمی‌کند. به همین دلیل از آقای ورزی و شریفی نیا سپاسگزارم. اگر نقش خوب درآمده شما به پارتنر‌های من نگاه کنید.
     
    بنی آدم بیان کرد: واقعیت رقابت سیمرغ جذاب است. ولی امیدوارم بازیگری که لیاقتش را دارد سیمرغ را به خانه ببرد. پدر و مادرم فیلم را دیدند و پدرم گفتند از تو راضی هستم و این بزرگترین سیمرغ برای من بود.
     
    محمدرضا شهبانی نوری بازیگر دیگر این فیلم گفت: بعد از ۲۶ سال آقای شریفی نیا دوباره یاد من کردند. ما در درخت گلابی کار کرده بودیم. آقای شریفی نیا به من کمک کردند. در این مدت ۲۰ فیلم کوتاه ساختم. از همه همکاران عزیز و بزرگوارم سپاسگزارم. از استاد عزیزم خانم حاجیان سپاسگزارم که به من بسیار کمک کردند.
    وی ادامه داد: جنبه آموزشی سینما برای من بسیار مهم است. از اینکه در فیلمی بازی کردم که خاصیت آگاهی بخشی و سرگرمی هم دارد، واقعا خوشحالم. چنین آثاری می‌توانند به جامعه کمک کنند.
    علی کیان ارثی صدابردار گفت: بیش از نیمی از صدای این اثر سر صحنه انجام شده است. در ساخت این گونه آثار خیلی صدابرداری کار سختی را در پیش دارد و به دیده شدن اثر کمک می‌کند.
    فرشاد خالقی فیلمبردار این فیلم گفت: امیدوارم از فیلم خوشتان آمده باشد. برای فیلمبردار حضور در چنین آثاری خوشبختی است. این چندمین همکاری من با آقای ورزی بود. نوع دوربین و لنز‌ها طوری بود که بتوانیم بافت مورد نظر فیلم را در بیاوریم و در بحث نور هم مثلا در نورپردازی خانه پروین تلاش کردیم از نور‌های نرم استفاده کنیم. وارد هر صحنه که میشدم با حس و حال پروین وارد می‌شدم. از گروه فیلمبرداری به طور ویژه تشکر می‌کنم.
     
    بهزاد عبدی آهنگساز این اثر گفت: موسیقی فیلم یکی از پروژه‌های سخت و دومین تجربه همکاری من با آقایان شریفی نیا و ورزی بود. به خاطر ماجرایی که روی پرده اتفاق می‌افتد کار را بسیار دوست دارم و از کار خود راضی هستم. اگر اتفاقی افتاده مجموعه بوده و من هم تلاش کردم صدای دوستان را به گوش برسانم. ساز اصلی ویولن سل بود که نوعی صدای عاشقانه است. از ساز بالاوان و ارکستر زهی نیز در کار وجود داشتند.
    وی افزود: موسیقی ریتم دارد. طبیعی است که موسیقی بدون ریتم اصلا وجود ندارد. اصل ماجرا این است ما تلاش کردیم ریتم را درنظر بگیریم اگر موفق بودم لطف خدا و همراهی دوستان بوده است.
    در بخش دیگر این نشست مسعود اوسطی طراح صحنه گفت: مانند کار‌های تاریخی سختی‌های خود را داشت و تمام تلاش خود را کردیم تا به بهترین شکل ممکن کار را پیش ببریم.
    مهرداد جلوخانی صداگذار این اثر گفت: سعی کردیم خارج از قاب چیزی انجام نشود.
    محمدرضا ورزی بیان کرد: به میزانی که فیلمنامه نیاز داشت به فضل الله خان پرداختیم. تا جایی نشان دادیم که به طلاق رسید. طلاق که یکی از دستاورد‌های آن اشعار خانم پروین اعتصامی بود.
    این کارگردان گفت: زندگی مفاخر را دوست دارم. نسل جدید فیلمساز بیشتر به تولید چنین آثاری توجه کنند. فیلم تختی و کمال الملک این دو بیوگرافی بودند که ماندگار شدند و جای این دست فیلم‌ها واقعا خالی است.
    ورزی مطرح کرد: درباره فراز‌هایی که انتخاب کردم از ابتدا با آقای شریفی نیا مشورت می‌کردیم و هدف اصلی من از این بیوگرافی یک پیام بود. پیام من بیشتر این بود که یک زن در شرایط خاص دوران خودش برای تثبیت خود چقدر تلاش کرد و متاسفانه در زمان خودش طمع شهرت را نچشید. در زمان فیلمبرداری هم همچنان روی فیلمنامه کار می‌کردیم و سعی کردیم به مطلوب‌ترین شکل ممکن برسیم.
    وی افزود: فروغ فرخزاد که اشعارشان را دوست دارم، نمیدانم چرا این مرزبندی بین دو شاعر اتفاق افتاد و قیاس شکل گرفت.
    این کارگردان ادامه داد: خانواده در پروین شدن پروین اعتصامی بسیار تاثیرگذار بودند و به همین دلیل در این فیلم به زندگی این خانواده تمرکز شده بود. جایی که شکل‌گیری شخصیت پروین شکل گرفت.
     
    ورزی افزود: انتخاب من برای نقش پدر، خود آقای شریفی نیا بودند؛ برخلاف نظر خود آقای شریفی نیا.
     
    محمدرضا ورزی مطرح کرد: یکی از مهم‌ترین منابع ما، از نگاه منتقد و کسی است که دشمنی با پروین داشته است؛ کتابی تحت عنوان تهمت شاعری. نکاتی گفته بود که خود مشاهده کرده بود. فردی که آقای بیژن بنفشه خواه نقش او را بازی کردند. مجموع مقالات و مصاحبه‌ها نیز ازجمله منابع مهم ما بودند.
     
    کارگردان فیلم پروین گفت: ما نمی‌توانستیم تمام ابعاد زندگی پروین را در یک فیلم نشان دهیم در غیر این صورت باید یک سریال می‌ساختیم.
     
    وی ادامه داد: آگرین برگرفته از اشعار پروین بود. جایی که به مردم کمک و مهربانی می‌کرد و…. تلاش کردم و انتخاب کردم که این بخش از زندگی پروین را نشان دهم.
    محمدرضا شریفی نیا گفت: الان دنیا دنبال چهره که کاملا شبیه باشد، نمی‌گردد. از نظر من یک پروین ساخته شد. من دیگر مارال بنی آدم را پروین می‌دانم. بسیار ارزشمند است که به یک شخصیت با مفاهیم درونی‌اش بپردازیم نه صرفا چهره.
    وی درباره حاشیه‌هایی که درباره نزدیک نبودن شباهت چهره او با پدر پروین توضیح داد: چهره بیست و چند ساله پدر پروین را کنار تصویر شصت و خرده‌ای ساله من گذاشته و آن را مقایسه می‌کنند.
    شریفی نیا در پایان گفت: واقعا دوست نداشتم به عنوان بازیگر در این پروژه باشم. ولی باعث افتخارم است که در این پروژه فاخر حضور داشتم. پروین تنها زنی است که حق خود را از این جامعه گرفت.
     
    برندگان سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در ادوار جشنواره فیلم فجر
     
    سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن، همانطور که طبیعتا از اسمش برمی‌آید جایزه‌ای است که هر سال از سوی جشنواره‌ی فیلم فجر به کسی اهدا می‌شود که از طرف هیئت داوران به‌عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن در فیلم‌های شرکت‌کننده‌ی جشنواره انتخاب شده است.
    این جایزه در دوره‌ی اول، دوم، چهارم و پنجم جشنواره فیلم فجر به هیچ کدام از شرکت‌کنندگان تعلق نگرفت. پروانه معصومی اولین کسی است که توانست برگزیده‌ی این سیمرغ بلورین باشد. اما اگر بخواهیم از رکورددار‌ها بگوییم، خانم‌ها لیلا حاتمی و فاطمه معتمدآریا با ده بار نامزدی در این بخش رکورددار نامزدی در سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول و مکمل زن هستند.
     
    بعد از آن‌ها، خانم نیکی کریمی با هفت دوره، باران کوثری با شش دوره، هدیه تهرانی و ترانه علیدوستی هر یک با پنج دوره در جایگاه‌های بعدی، رکورددار نامزدی برای سیمرغ بلورین هستند. همچنین بازیگرانی که تاکنون موفق شده‌اند دوبار برگزیدۀ این جایزه باشند عبارت‌اند از پروانه معصومی، مریلا زارعی، فاطمه معتمدآریا، هدیه تهرانی، لیلا حاتمی، هنگامه قاضیانی و باران کوثری هستند.
     
     
    در جشنواره چهل و یکم که سال گذشته برگزار شد پردیس پور عابدینی دریافت کرد شما می توانید در ادامه برندگان چهل دوره قبل را مرور کنید. 
     
     
     
     
     
     
    جدول فهرست برگزیدگان سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن همه دوره‌های جشنواره فیلم فجر
     
    میزبانی تالار وحدت از ۱۵ اجرای جشنواره موسیقی فجر
     
    اجرا‌های صحنه‌ای بانوان در جدول جشنواره سی و نهم ستون ثابت دارد و ۵ گروه ویژه بانوان، هر روز ساعت ۱۴:۳۰ در تالار وحدت روی صحنه خواهند رفت.
    گروه «نهال» ۲۳ بهمن‌ماه، «نوشه» ۲۴ بهمن‌ماه، «ماهنی» ۲۵ بهمن‌ماه، «پارلای تبریز» ۲۶ بهمن‌ماه و «ژناوا» ۲۷ بهمن‌ماه اجرا‌های ویژه بانوان در ایام جشنواره هستند که مخاطب آن‌ها هم به طور مشخص بانوان هستند.
     
    تالار وحدت، اما هرشب از ساعت ۱۸:۳۰ نیز میزبان علاقمندان موسیقی خواهد بود. ارکستر ملی ایران به رهبری همایون رحیمیان و خوانندگی محمد معتمدی (۲۳ بهمن ماه)، راهیش بهارتی از هندوستان (۲۴ بهمن‌ماه)، ارکستر «ترنم فتح» رزم‌نوازان (۲۵ بهمن‌ماه)، ارکستر چکاوک به رهبری رضا شایسته (۲۶ بهمن‌ماه) و موسیقی تلفیقی گروه «حجاز»، بلژیک و عراق (۲۷ بهمن‌ماه) روی صحنه خواهند رفت.
     
    این تالار هر شب از ساعت ۲۱:۳۰ نیز میزبان اجرا‌های جشنواره خواهد بود. سالار عقیلی (۲۳ بهمن‌ماه)، حجت اشرف‌زاده (۲۴ بهمن‌ماه)، ارکستر سمفونیک صدا و سیما به رهبری حسین شریفی (۲۵ بهمن‌ماه)، علی زندوکیلی (۲۶ بهمن‌ماه) و ارکستر سمفونیک تهران به رهبری منوچهر صهبائی (۲۷ بهمن‌ماه) روی صحنه خواهند رفت.
     
    تالار رودکی هرشب در ساعت ۱۸:۳۰ میزبان علاقمندان موسیقی خواهد بود. رسیتال پیانوی هایک ملیکیان ـ ارمنستان (۲۳ بهمن ماه)، سردار سولیف ـ ازبکستان (۲۴ بهمن‌ماه)، «خمسه» ـ امیرحسین محمدخانی (۲۵ بهمن‌ماه)، ارکستر امین غفاری (۲۶ بهمن‌ماه) و ارکستر بادی «راین» ـ امیرحسین محمدیان (۲۷ بهمن‌ماه) روی صحنه خواهند رفت.
    همچنین این تالار هر شب از ساعت ۲۱:۳۰ نیز میزبان اجرا‌های جشنواره خواهد بود. عندلیبان ـ افغانستان (۲۳ بهمن‌ماه)، ابرار زوفاروف (۲۴ بهمن‌ماه)، نیکولاس فن‌پوکه ـ هلند (۲۵ بهمن‌ماه)، شب استاد فضل‌الله توکل (۲۶ بهمن‌ماه)، شب استاد لطف‌الله مجد با اجرای سامان صادقیان و جواد علیرضایی و شب استاد مرتضی محجوبی با اجرای محمدرضا امیرقاسمی (۲۷ بهمن‌ماه) در این شب‌ها اجرا خواهند داشت.
     
    فرهنگسرای ارسباران، فرهنگسرای بهمن، سالن سوره حوزه هنری، سالن کوشک باغ هنر و سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی نیز دیگرمیزبانان اجرا‌های این دوره از جشنواره هستند.
     
    سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به همت دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، توسط انجمن موسیقی ایران با همکاری بنیاد رودکی به دبیری رضا مهدوی از ۲۳ تا ۲۸ بهمن، امسال در بخش‌های رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی همزمان در تهران و استان‌های دیگر برگزار و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه، بخش سرود و نشست‌های پژوهشی برنامه‌های دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود.
     
    انتشار جدول اکران فیلم‌های بخش بین الملل در خانه جشنواره
     
    جدول اکران فیلم‌های بخش بین الملل چهل و دومین جشنواره فیلم فجر در خانه جشنواره منتشر شد.
     
     
     
     
     
     

     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما